Winkelen en Uitjes

Winkelen

Lasergame & Escaperoom

Op loopafstand van ‘t keitje, aan de haven van Kamperland, is een game-hal gevestigd. 

Lasergame:

Speel een spannende lasergame in onze hal van 600 m2, waar je met maximaal 25 personen de strijd aan kunt gaan. Ga individueel op pad, of verdeel de spelers over 6 teams en probeer elkaar zo snel mogelijk uit te schakelen. Aan het eind van iedere lasergame ontvangen jullie een scorekaart, zodat jullie precies kunnen zien hoeveel punten er behaald zijn en wie jullie tot de winnaar kunnen kronen. Lasergame Zeeland is uitstekend geschikt voor een kinderfeestje, maar we hebben ook arrangementen voor bijvoorbeeld bedrijfsfeestjes beschikbaar.

Escaperoom:

Een escape room wordt ook wel eens een escape game of exit game genoemd. In dit interactieve spel wordt je met een groep mensen opgesloten in een kamer. Doormiddel van aanwijzingen zoals sleutels en codes, en het oplossen van raadsels, moet je als team proberen de kamer binnen een uur te verlaten. Escape rooms hebben vaak een bepaald thema. Denk hierbij aan horror-, misdaad- of ontvoering.

Het spelen van de Escape room leent zich ideaal voor een vrijgezellenuitje of personeelsfeest. Daarnaast is het leuk te combineren met bijvoorbeeld de Lasergame!

Meer informatie:
Website Marina Kamperland – Activiteiten

Neeltje Jans

In het Deltapark Neetje Jans is er voor jong en oud genoeg te zien en te doen.

  •  Water en fun met glijbanen
  •  Zeeleeuwen en Zeehonden
  •  Bluereef aquarium Zeeland
  •  Rondvaart
  •  Deltawerken 

Deltawerken – Rondleiding Stormvloedkering:

Zeeland ligt voor een groot deel op of onder de zeespiegel. In 1953 waren de dijken slecht en laag. De kans op een overstroming was toen 1 x per 80 jaar. Dankzij de stormvloedkering is die kans nu minder dan 1 x per 4.000 jaar. Deltapark Neeltje Jans bied u de unieke mogelijkheid om dit bouwwerk van binnen en buiten te bezoeken. Beton met een garantie van 200 jaar omringt je, stalen deuren van 45 meter breed verheffen zich en het getij raast onder je door. Hier moet je geweest zijn, dit moet je gezien hebben!

Delta Experience:

Het Deltapark Neeltje Jans ligt aan de voet van de allergrootste stormvloedkering ter wereld. Wat is het verhaal achter dit grootse bouwwerk? In de Delta Experience beleef je het historische verhaal van het Nederlandse gevecht tegen het water op een innovatieve, toegankelijke en levendige manier.

Meer informatie:
Website Deltapark Neeltje Jans