Ons natuurhuisje

De Pod in de tuin van ’t Keitje
Globale indeling van de geïsoleerde Pod
PODInrichting
KitchenetteSpoelbak met waterkraan
Kitchenettekoelkast
kitchenettekookplaatje
kitchenettemagnetron
kitchenettewaterkoker
kitchenettekoffiezetapparaat
kitchenetteKeukenbenodigdheden
Slaapruimte2 persoonsbed
Slaapruimtesmart tv (o.a. NL ziet)
Sanitairruimtedroogtoilet
Sanitairruimtewastafel met spiegel
Sanitairruimteextra waterpunt – wateropvangsysteem
Livingslaapbank (2 persoons)
LivingJBL box
Livingeethoek met eettafel en krukken
Livingelektrische heater
Livingraamverduistering
Bad-bedhuisjeInrichting
Baddeelklein zitbad/ tobbe
Baddeeldouche
Baddeelelektrische badwater-verwarmer
Baddeelwateropvang
Baddeel spiegel
Beddeel 2 persoons buitenbed met overkapping
Beddeelklamboe
OverigeInrichting
Buitenprivé grasveld en beschutte schaduwhoek
Buiten2 stoelen een bankje en tafel
Buitenelektrische bakplaat
Kas2 stoelen en tafeltje
KasVerse muntthee!

Wat is Glamping…?

Glamping is hot, glamping accommodaties… je ziet het steeds vaker voorbij komen: Glamping. Maar wat is Glamping? Deze vraag beantwoorden wij maar al te graag voor je! In het kort: Glamping is overnachten in een comfortabele accommodatie met veel natuurelementen, zoals een tiny house, boomhut, wood lodge of Pod. Hierdoor heb je een comfortabel gevoel en ervaar je het natuurlijke!

Het woord glamping werd voor het eerst gebruikt in 2005 en sinds 2016 is het officieel opgenomen in het Oxford English Dictionary. Maar wat houdt glamping nou precies in? Glamping is een combinatie van Glamour en Camping. Het is kamperen in de natuur, maar dan in een accommodatie met basis luxe en comfort.

Overnachten in onze Pod

Een Pod biedt het beste van twee werelden; het authentieke kampeergevoel en het comfort van luxe slapen. Door kampeerders wordt dit ook wel Glamping genoemd. Dankzij de gekozen materialen en het bijzondere ontwerp voelt het verblijf in een Pod avontuurlijk en geborgen tegelijk. Voor de traditionele kampeerders en moderne vakantiegangers is een Pod (ook wel natuurhuisje of trekkershut genoemd) een geweldige plaats voor een lange of korte vakantie.

Pod met extra veel ruimte

In de hoek van onze groene en beschutte tuin staat tussen de fruitbomen de ruime geïsoleerde Pod van 18 m2. De Pod beschikt over een kitchenette, living met eettafel en slaapbank, opbergruimte, bedruimte met een tweepersoonsbed en smart tv. Achterin bevindt zich de sanitairruimte met droogtoilet en een badmeubel met warm water. De geïsoleerde Pod beschikt over een elektrische heater, waardoor het ook op minder mooie dagen snel behaagelijk warm is.

Uniek bed-badhuisje

Direct naast de Pod stond een oud bedhuisje, met uitzicht op de vijvers. Het bedhuisje hebben wij omgevormd tot een uniek privé bad-bedhuisje. Het is nu ook mogelijk om je hier met warm water lekker op te frissen.

Het bed-badhuisje

Het bedhuisje kijkt nog steeds uit op de vijvers en hierdoor kan je buiten wegdromen in de natuur. Je kunt verder heerlijk buiten zitten in de eigen lounchehoek en genieten van de rust.

Optioneel

Bovendien hebben we een gezellig tuinhuis – yogaruimte. In de toekomst is deze bij te huren voor bijvoorbeeld een yogaweekend.

In overleg kunnen wij tegen betaling een ontbijtmand verzorgen of vooraf de gewenste boodschappen voor je klaarzetten.

Parkeren

Om overlast en gevaarlijk situaties boven aan de dijk te voorkomen willen wij je vragen om de auto tijdens het verblijf aan de zijkant op de oprit te parkeren (zie auto links bij de brievenbus).


Wij hopen natuurlijk dat de rust en natuurzoekers veel gebruik zullen maken van fietsen. Deze zijn ook bij ’t Keitje verkrijgbaar.

De tuin en kas

Indien het seizoen het toelaat kan er in overleg vers fruit en groenten uit de kas en tuin worden geplukt. Verse muntthee is altijd beschikbaar in de kas direct naast de Pod! Er staan 2 stoelen en een tafeltje waar het lekker snel warm is en je kunt genieten van verse muntthee.

Duurzaamheid

Mate van afval scheiden:
Restafval, Glas, Papier/karton , Plastics en blik, GFT (ook de gesloten afvalzakken van het droogtoilet)

Biologisch afbreekbare producten:

Wij gebruiken en verzorgen ambachtelijke biologische producten van de zeepziederij in Utrecht. Daar verwerken ze planten tot extracten, hydrolaten en etherische oliën, rechtstreeks uit bos en kruidentuin, tot lekkere, verzorgende zeep voor je huid, haar en de afwas.

Meer informatie:
Website Werfzeep

Groene stroom:
Wij kopen groene stroom in (minstens 50%)

Uit eigen tuin:
Thee, Kruiden, fruit en groenten

Isolatie:
De vloer, wanden en het dak zijn dubbel geïsoleerd, alle ramen zijn voorzien van dubbel glas

Vervoer:

OV gelegenheid op maximaal 1 km, veel wandel- en fietsmogelijkheden, dichtbij het centrum van Werkendam, Sleeuwijk en de veerpontjes.

Voor rustzoekers en natuurliefhebbers

Wie wil feesten en veel luxe zoekt, kan beter naar een camping of park gaan. Ons natuurhuisje is alleen geschikt voor mensen die van kleinschaligheid, rust en natuur houden. Ervaar het Glamping gevoel bij ’t Keitje =>Inspiratie