Eten en drinken

1. Ontbijten bij Sandee

Ontbijten kan vanaf 8.00 uur, voor € 7,50 pp, aan het einde van de Veerweg (10 min lopen) in Verscentrum Sandee (niet op zondag).

Meer informatie:
Website Verscentrum Sandee

2. Ontbijt, Brunch, Diner, Borrel aan zee

Heerlijk ongedwongen genieten van het schouwspel van de zee. Een hevige storm, passerende vissersbootjes, een schitterende zonsondergang aan de eindeloze horizon. Door de grote raampartijen komen de prachtigste “schilderijen” voorbij tijdens uw bezoek aan De DAM. De keuken van De DAM werkt graag aan verrassende gerechten met passie voor Zilte Zeeuwse ingrediënten. Dit doen wij samen met lokale leveranciers die de mooiste producten aan ons leveren. De heren van de bar kunnen voor u de mooiste cocktails, gin-tonics en de lekkerste (speciaal) biertjes schenken. Ook hier straalt de passie voor hun product ervan af!

   

Meer Informatie
Website De Dam

3. Brunch, lunch, diner en borrel bij Havenzicht

Aan  de overkant van ‘t Keitje, op 1 minuut afstand, kan je aan de haven gezellig brunchen, lunchen, dineren en borrelen. in Bistro, Restaurant en Café Havenzicht.

Meer informatie:
Website Havenzicht

4. Foodstube Kamperland

Op de Veerweg opent binnenkort de Foodstube Kamperland,  een nieuw horecaconcept voor jong en oud! Het wordt een combinatie van culinair genieten en samen zijn in verschillende stijlen. Er komen meerdere keukens, goede koffie en lekkere drankjes. Er is ruimte voor plezier, ontspanning en genieten.

Meer informatie
Website Foodstube Kamperland

5. VVV Zeeland

Kies een categorie op de site van VVV Zeeland, bijvoorbeeld “Strandpaviljoen” of “restaurant”, om een locatie te vinden om te eten en te drinken.

Meer informatie:
Website  VVV Zeeland – Eten en  drinken op Noord-Beveland\

6. Bestellen, bezorgen en afhalen PDF

PDF Foodservices

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is een-bestelling-afhalen.pngDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is bezorging_0-1024x712.png
Bestellen, afhalen of eten laten bezorgen in Kamperland

Hygiëne gegarandeerd: De studio’s van ’t Keitje beschikken allen over een eigen kitchenette, eethoek en privé sanitair.

7. Kaart Restaurants en Foodservices Noord-Beveland