Events

1. VVV Zeeland

Kermis, visserijfeesten, sportwedstrijden, kunst en cultuur. Je kunt geen onderwerp bedenken of de Zeeuwen hebben er wel een evenement aan verbonden. Veel van die evenementen in Zeeland zijn verbonden met de zee. Op de website van de VVV kan je per datum, categorie en regio zien welke evenementen er plaats vinden.

Meer informatie:
Website VVV Zeeland – Evenementen

2. Concerten & Festivals

Eindeloze Eiland Festival (EEF) 18, 19 en 20 juni 2021

EEF vindt plaats midden op het eindeloze eiland Noord-Beveland in Zeeland. Het festivalterrein ligt naast de landschapscamping Wilgenoord buiten Wissenkerke. Het terrein grenst aan een ruif en waterrijk natuurgebied: Bokkegat. De zeedijk van Nationaal Park Oosterschelde en de plaats Kamperland ligt op een steenworp afstand

“Waar een klein eiland groot in kan zijn”

Meer informatie:
Website Eindeloze Eiland Festival

 

Concert at Sea 24, 25 en 26 Juni 2021 Brouwersdam 

Met een groep vrienden nog even naar het Zeeuwse strand. Vooraan staan bij je favoriete artiest. Op de dam liggen met een biertje en lekker eten. Een rondje in het reuzenrad en met een cocktail in de hand kijken naar de zonsondergang.

Op Concert at SEA is inmiddels meer te beleven dan op een gewoon muziekfestival. Zo valt er met de vaste presentatoren Viggo Waas, Joep van Deutekom en Peter Heerschop van NUHR genoeg te lachen en gebeurt er elk jaar wel iets bijzonders. Er rijden, lopen en vliegen straattheateracts over het terrein en er is een uitgebreid assortiment aan eten en drinken met aandacht voor al het lekkers dat Zeeland te bieden heeft.

Meer informatie: 
Website Concert at Sea