Onze Droom

Hoe het allemaal begon

Toen wij begin maart 2018 ons droomhuis tegen kwamen in Zeeland was snel schakelen noodzakelijk om onze droom te verwezenlijken. Ons appartementje in de binnenstad van Amersfoort hadden wij verhuurd en ons gezinshuis in Amersfoort stond nog niet eens in de verkoop. De onderhandeling in gaan in Zeeland, de huurders van het appartement begeleiden naar een andere woning, zodat wij ook een plekje in Amersfoort konden behouden, verbouwingsplannen, hypotheek- en financieringsmogelijkheden scherp krijgen voor ons nieuwe huis in Kamperland en ons gezinshuis in Amersfoort verkopen. Het lijkt onmogelijk maar een jaar later is onze droom werkelijkheid geworden. Ons huis is verkocht, we wonen deels in ons appartement onder de toren van Keistad Amersfoort en we hebben een heerlijk gezins-, vakantie- en verhuurhuis onder één dak kunnen kopen. Na de verbouwing begin 2019 zijn er 3 mooie appartementen met eigen opgang en sanitaire voorzieningen gecreëerd: ‘t Keitje. Naast de associatie met Keistad Amersfoort verwijst de naam ‘t Keitje naar de vele keien die de Zeeuwen hebben gebruikt in hun lange strijd tegen het water.

Samen met onze verhuurpartner Blue Green Holiday verhuren we de 3 appartementen. Uitkijkend op een haventje aan het Veerse meer, vlak bij de Noordzee en niet ver van de Oosterschelde wonen wij nu ook op het mooie eindeloze eiland Noord-Beveland. Het roer ging in een jaar tijd om en daarmee is onze droom verwezenlijkt.

Francie en Bart

Eindeloos genieten van mooi Zeeland!

Vanuit ‘t Keitje kun je eindeloos genieten van de zee en het meer, duinen en strand, polder en natuur, kunst en cultuur, Zeeuwse mosselen, oesters en kreeft, Duiken, surfen en zeilen, (wielren)fietsen en mountainbiken, prachtige dorpen en steden. Kamperland ligt op het mooie eiland “Noord Beveland”. In het hart van Zeeland, omsloten door de Noord Zee, Het Veerse Meer en de Oosterschelde komt u helemaal tot rust en bij ‘t Keitje is het eindeloos genieten!

De haven van Kamperland met in het midden ‘t Keitje

Een rondje om het huis en door de tuin van ‘t Keitje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *