Appartement-old

Appartement
Veerse Meer

Het appartement heeft het comfort van een hotelkamer met het gemak van een appartement. Een comfortabel tweepersoonsbed om lekker in weg te dommelen na een dag fietsen. Het appartement heeft een zitje en een kitchenette. Deze is ingericht met een waterkoker, een Senseo, een koelkastje met vriesvakje en een 2 pits inductie kookplaat. ‘s Avonds kijk je lekker vanuit je bed naar je favoriete programma (of als je een abonnement hebt naar je favoriete serie op Netflix) via de interactieve televisie. De badkamer is uitgerust met een wastafel, douche en toilet.

Appartement
Oosterschelde

Dit appartement is iets groter dan de andere twee en heeft als extra comfort een 2-persoons ligbad, een dubbele wastafel en een combi-magnetron. Het appartement heeft het comfort en luxe van een hotelkamer met het gemak van een appartement. Een comfortabel tweepersoonsbed om lekker in weg te dommelen na een dag op het water. Het appartement heeft een zitje en een kitchenette. Deze is ingericht met een waterkoker, een Senseo, een koelkastje met vriesvakje, een combi-magnetron en een 2 pits inductie kookplaat. ‘s Avonds kijk je lekker vanuit je bed naar je favoriete programma (of als je een abonnement hebt naar je favoriete serie op Netflix) via de interactieve televisie. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, een tweepersoons ligbad, een douche en toilet.

Appartement
Noordzee

Het appartement heeft het comfort van een hotelkamer met het gemak van een appartement. Een comfortabel tweepersoonsbed om lekker in weg te dommelen na een dagje strand. Het appartement heeft een zitje en een kitchenette. Deze is ingericht met een waterkoker, een Senseo, een koelkastje met vriesvakje en een 2 pits inductie kookplaat. ‘s Avonds kijk je lekker vanuit je bed naar je favoriete programma (of als je een abonnement hebt naar je favoriete serie op Netflix) via de interactieve televisie. De badkamer is uitgerust met een wastafel, douche en toilet.