't Keitje

't Keitje

Eindeloos genieten!

Waarom 't Keitje?

Omgeving

’t Keitje heeft een unieke ligging in de poort van Nationaal park de Biesbosch, aan de privéstrandjes van de Merwede. Dichtbij het centrum van Werkendam, Sleeuwijk en de vele vestingstadjes en forten van de waterlinie.

Consumptie

Tijdens je verblijf kan je gebruik maken van de aanwezige koffie en diverse soorten thee. Zelf verse muntthee plukken uit de kas. En indien het seizoen het toelaat groenten en fruit; pruimen, druiven, kersen, appels, peren, aardbeien, walnoten, sla, courgette …enz.

Internet & TV

Je kunt gratis gebruik maken van het gastnetwerk en de Smart TV met radio. Heb je zelf een Netflix of tv- abonnement, dan kun je je favoriete serie ook op je vakantieadres volgen (streamen). Ook Youtube bekijk je via TV.

Wat gasten zeggen

Heerlijk opgemaakt bed, handdoeken lagen klaar.

Fijn dat koffie en thee aanwezig is. Zeer comfortabel ingericht, met een leuke bed-badhuisje

Locatie erg mooi, direct aan de Merwede, en op fietsafstand van de Biesbosch en pontjes.

Met veel liefde ingericht, we komen graag weer. Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers

Over ’t Keitje

’t Keitje in de poort van de Biesbosch

Zonsondergang bij ’t Keitje

Er is in de omgeving van ’t keitje voldoende te beleven, zie voor meer inspiratie en de betekenis van de naam ’t Keitje, onze website.

Bij ’t Keitje is het ook mogelijk om met onze Koga fietsen en Mibo sportsteps actief te genieten van de prachtige omgeving.

Dronevlucht over Biesbosch Werkendam

Aan de dijk van de Merwede, midden in de poort van de Biesbosch, ligt natuurhuisje ’t Keitje. Onze trekkershut is een natuurhuisje/Pod dat uit een aantal kleine privévertrekken bestaat. De comfortabele off-grid Pod is van alle gemakken voorzien en heeft een unieke ligging in de rustige tuin aan de vijvers. Een plek voor rustzoekers, wandelaars en fietsers die dicht bij de natuur willen zijn. Op loopafstand zijn er diverse privéstrandjes en op fietsafstand ligt Nationaal park de Biesbosch. Je bent dichtbij de gezellige dorpskernen van Werkendam en Sleeuwijk. Met het fiets/voet- veer bent u ook snel in de vestingstadjes Gorinchem en Woudrichem!

Er zijn voldoende restaurants in de buurt, maar ook diverse afhaal- en bezorg-mogelijkheden, zie hiervoor onze pagina Eten en drinken

Maar je kunt natuurlijk ook lekker relaxen in onze gezellige beschutte tuin met privé lounchehoek op het gras, in de schaduwhoek onder de bomen. Of in het overdekte bedhuisje aan de vijvers.

Linksachter verborgen in het groen staat het natuurhuisje.

Er is voldoende parkeergelegenheid op onze oprit aan de dijk. Wij verwelkomen graag fietsers, rustzoekers en natuurliefhebbers. Omdat wij hopen dat bezoekers zo min mogelijk gebruik maken van de auto, kunt je bij ons ook fietsen huren.

Eigen fietsen kunnen veilig overdekt (met oplaadpunt) worden gestald.

’t Keitje bij zonsondergang
’t Keitje aan de Merwede

Het natuurhuisje

Een Pod is een geweldige manier om van de natuur te genieten en toch comfortabel en veilig te blijven. Een ideale plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers die van het buitenleven houden en niet de massale drukbezochte vakantielocaties willen bezoeken. Je kunt gebruik maken van ons gasten wifi-netwerk en de smart-tv, een boek lezen, muziek luisteren of de omgeving verkennen kan natuurlijk ook!

Een Pod biedt het beste van twee werelden; het authentieke kampeergevoel en het comfort van luxe slapen. Door kampeerders wordt dit ook wel Glamping genoemd. Dankzij de gekozen materialen en het bijzondere ontwerp voelt het verblijf in een Pod avontuurlijk en geborgen tegelijk. Voor de traditionele kampeerders en moderne vakantiegangers is een Pod (ook wel natuurhuisje of trekkershut genoemd) een geweldige plaats voor een lange of korte vakantie.

Op loopafstand de diverse strandjes